Magvas Bt. - Vetőmag forgalmazás


Bemutatkozom

     Bogdán György vagyok, a Magvas Bt. ügyvezetője.
1978-ban diplomáztam Keszthelyen, és 1992. óta foglalkozom vetőmag forgalmazással, termeltetéssel. Saját cégemet 1998-ban indítottam. A szántóföldi kultúrák vetőmagvaira specializálódtam, és tevékenységemet döntő mértékben ma is ez alkotja.
Cégem főbb ismérveit ide kattintva tanulmányozhatja.

Fő kultúrám a kalászos gabona. Ezek mellett bármely nagy és kisebb szántóföldi kultúra fémzárolt vetőmagvával (kukorica, napraforgó, cirok, köles, borsó, lucerna, fűmag stb.) is állok rendelkezésére.

Az áruk mellett mást is felajánlok Önnek: egy szélesebb körű együttműködésre erőmet, mely megtestesül:
¤ egy évek óta néhány százmilliót forgalmazó vetőmag-termeltető és -kereskedő saját cégben,
¤ sok év mezőgazdasági és kereskedelmi tapasztalatában,
¤ német és francia nyelvismeretben,
¤ széles ismeretségi körben, kereskedők és termelők között.

A világgazdaság mai trendjét, vagyis a cégek egybeolvadását, összefonódását, a bőrünkön érezhetjük. Mai önkéntes összefogásunk megmenthet minket a kényszer-szülte visszavonulástól, és tartósan partnerei lehetünk egymásnak.
Ha Ön fantáziát lát egy "közelítő" beszélgetésben, várom jelentkezését,
bármely megadott elérhetőségemen.

   Bemutatom három üzletkötő kollégámat, akiket ajánlom szíves figyelmébe.
   Ők is állnak az Ön rendelkezésére, kérdésével, rendelésével bármelyiküket hívhatja az alább megadott számukon.

     Dr. Mikó Péter
2004-ben agrármérnökként végeztem Gödöllőn. Később több agrárvégzettséget, majd a növénytudományok doktora Ph.D. címet is megszereztem. Bács-Kiskun megyében gazdálkodom. Emellett növényorvosként és akkreditált szaktanácsadóként is tevékenykedem, és oktatóként részt veszek gazdaképzésekben.
+36-30 639-0434
     Vargáné Tünde
10 éve dolgozom a gabonaszakmában. 2012-től az abonyi székhelyű családi cégem keretében foglalkozom közvetítő terményértékesítéssel. A Magvas Bt-vel vetőmag értékesítésben működünk együtt. Szeretnék segíteni Önnek abban, hogy a megfelelő vetőmagot találja meg, majd a terményt a lehető legjobb áron tudja értékesíteni.
+36-20 258-7599
     Giláné Zsuzsi
40-es éveimben járok. Debrecenben születtem, 19 éve élek Hódmezővásárhelyen. Férjemmel a debreceni Agrártudományi Egyetemen ismerkedtünk meg, és egy gazdász-családba kerültem. Két gyermeket nevelünk. Hobbym a fotózás és a kertészkedés.
+36-30 700-9954